http://www.zoofirma.ru/

Настани

Пациентка со вагинален карцином во напредна фаза успешно е оперирана
We have a new arrival! Dr. John Pierce, OB/GYN joined us on Easter Sunday and began working in the Gynecological…
Естет­ски­те опе­ра­ции се ри­зич­ни. Си­те пла­стич­ни хи­рур­зи не ра­бо­тат есте­ти­ка.

Контакт

map бул. "Мајка Тереза" бр.17 1000, Скопје Република Македонија

map ++ 389 2 321  1427    ++ 389 2 314 7247

map Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.