http://www.zoofirma.ru/

Раководен орган 
Директор: Проф. Д-р спец. Д-р Туџарова - Ѓоргова Смиља
               М-р дипл. екк. Драган Филиповски

 

ДОКТОРИ

Директор Проф. Д-р спец. Д-р Туџарова - Ѓоргова Смиља 
субспецијалист по пластична и реконструктивна хирургија

 

 

Проф. Д-р спец. Џокиќ Ѓорѓе 
специјалист по општа хирургија и субспецијалист за пластична и реконструктивна хирургија

 

Науч. сор. Д-р спец. Новески Лазо 
специјалист по општа хирургија и субспецијалист за пластична и реконструктивна хирургија

Доц. Д-р спец. Жоговска - Мирчевска Елизабета 
специјалист по општа хирургија и субспецијалист за пластична и реконструктивна хирургија

 

Доц. Д-р спец. Џонов Боро 
специјалист по општа хирургија и субспецијалист за пластична и реконструктивна хирургија

 

Асс. Д-р спец. Маргарита Пенева 
специјалист по општа хирургија

 

Асс. Д-р спец. Јасмина Ѓоргиевска
специјалист по општа хирургија

 

Асс. Д-р спец. Артан Дика 
специјалист по општа хирургија

 

Асс. Д-р спец. Тренчев Виктор 
специјалист по општа хирургија

 

Асс. Д-р спец. Ѓоргевска Андријана 
специјалист по општа хирургија

 

Асс . Д-р спец. Пејкова Софија 
специјалист по општа хирургија

 

 Асс. Д-р спец. Пеев Игор 
специјалист по општа хирургија

 

Д-р Идриз Орана 
лекар на специјализација

 

Асс. Д-р.Марија Милошевска Мијалковска

лекар на специјализација 


 

Доктори во Хипербана комора

Д-р.Христина Брешковска

специјалист дерматолог


 

Д-р.Јилдиз Тахири

лекар

Контакт

map бул. "Мајка Тереза" бр.17 1000, Скопје Република Македонија

map ++ 389 2 321  1427    ++ 389 2 314 7247

map Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.