Почитувани Пациенти,

Добродојдовте на нашата  Веб страна!

Нашата примарна цел е да Ви обезбедиме најдобар можен медицински третман.

Клиничките и научните активности на нашиот тим го опфаќаат целиот спектар на модерната 

пластична, реконструктивна и естетска хирургија.

Нашата најважна цел е индивидуализиран пристап и третман

на пациентите за да се постигнат најдобри резултати.

Ни  претставува чест да Ве поканиме  на консултација и преглед во нашите амбуланти.

Универзитетска Kлиника за Пластична и Реконструктивна хирургија

 

Амбуланта

КОНТАКТ: Тел. 02/3147 229

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00