АМБУЛАНТИ

Универзитетска  Клиника за Пластична и Реконструктивна хирургија

Работно време :

Понеделник - Петок 08:30-14:00

Локализација - Приземје на Хируршки клиники

Телефон: 00 389 2 3147 042

 Доколку имате закажан термин на нашата Клиника, ве молиме да дојдете половина час порано за да се најавите на шалтерот за прием и за да ја регулирате потребната документација.

Ако за прв пат доаѓате во нашата амбуланта, потребно е да ги донесете сите предходни испитувања што сте ги направиле во други установи.

На закажан контролен преглед потребно е да ги донесете сите предходни извештаи од Вашиот доктор.

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)