Контакт 

Секретар на директорот на Клиниката за Пластична и Реконструктивна хирургија   

Телефон: 02 3211 - 427 ФАКС: 02 3211 - 427

 e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Дополнителни телефонски контакти: 

Амбулантско – поликлинички дел : 02/3147-229

Стационар : 02 3147 -239 

Хипербарна комора : 070 215 423

Адреса

Универзитетска Клиника за Пластична и Реконструктивна хирургија

Медицински факултет Скопје

Бул.Мајка Тереза бр.19

1000 Скопје

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)