Во најновиот број на „VOX MEDICI“

Тимската работа секогаш носи успеси. @Sofija Pejkova @Gordana Georgieva @Bisera Nikolovska Mishel Andov @Igor Merdzanoski @Jasna Bushinoska. Реплантацијата на десната рака кај повредениот пациент беше направена пред неколку месеци. Пациентот сега е на интензивна физикална терапија која е неопходна за враќање на функцијата на шаката и резултатите се веќе евидентни. 

 

 

 

 

  

 

 

 

Nice Social Bookmark

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00