Д-р Гордана Георгиева, специјалист по пластична и реконструктивна хирургија, на гостување во Сител ТВ

Д-р Гордана Георгиева, специјалист по пластична и реконструктивна хирургија, на гостување во Сител ТВ во пресрет на предновогодишната кампања за заштита од петардите. (Видео) 

 

 

 

 

  

 

 

 

Nice Social Bookmark

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00