Благодарност за придонес во справување со пандемијата од Ковид - 19

Голем предизвик беше за нас, персоналот на Универзитетската Клиника за Пластична и реконструктивна хирургија да станеме дел од здравствениот систем кој што лекува пациенти со КОВИД-19. Оваа пандемија само потврди дека пред се, ние сме лекари, медицински сестри, здравствен персонал кој водејќи се од хуманоста покажа посветеност во тешки и сложени моменти за сите нас. Ние секогаш делувавме како тим, со посветена работа и професионализам доследно ја следиме нашата Хипократова заклетва.

 

 

 

 

  

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)