Хирурзи од нашата клиника учествуваа на годишната AAHS/ASPN/ASRM

Хирурзи од нашата клиника со презентации учествуваа на годишната конференција на Американската Асоцијација на хирургија на шака/Американскана асоцијација на за периферни нерви/ Американската асоцијација на реконструктивна микрохиругија AAHS/ASPN/ASRM. На конференцијата презентациите, дискусиите, панелите беа предводени од светски експерти од нашата област. Пред овој аудиториум нашите колеги ги презентираa нашите искуства и достојно ја претставија нашата држава.

 

 

 

 

  

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)