Гостин во Магазин на Сител ТВ Науч. сор. д-р Маргарита Пенева

Науч. сор. д-р Маргарита Пенева , супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургија, гостин на Сител ТВ говори на тема Дипитренова контрактура. Видео

 

 

 

  

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)