Интервју на Доц. Д-р Софија Пејкова за pedijatar.mk

ДОЦ. Д-Р СОФИЈА ПЕЈКОВА:  За миг ние лекарите да се ставиме на местото на пациентот кој е пред нас, да помислиме како се чувствува и низ што поминува. Повеќе на...

 

 

 

  

 

 

 

Tags: Доц. Д-р Софија Пејкова

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)