Интервју за списанието ,,Семејно здравје,, имаше Ас. Д-р Томислав Јованоски

Универзитетска клиника за пластична и реконструктивна хирургија и оваа година традиционално го одбележува месец Мај – месец посветен за подигнување на свеста кај населението за МЕЛАНОМ. На оваа тема интервју за списанието ,,Семејно здравје,, имаше Ас. Д-р Томислав Јованоски .

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)