Prof. Dr. Oskar Aszmann гостин на нашата клиника

 

Секоја година, Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија - Скопје ја има честа да го има Prof. Dr. Oskar  Aszmann , Department of Plastic and Reconstructive Surgery Medical University of Vienna, како визитинг професор. Поминавме ден исполнет со многу активности - предавања, операции, дискусии - и благодарни сме за неверојатната можност да учиме од неговите случаи. Неговиот креативен и иновативен ум на сите ни остави порака дека секогаш треба да се стремиме кон повеќе и подобри квалитети кои треба да ги поседува секој хирург.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00