Д-р Гордана Георгиева добитник на државната награда “Успешен млад научник”

 

Искрени честитки до нашата колешка Д-р Гордана Георгиева која е добитник на престижната награда “Успешен млад научник” под покровителство на Претседателот на нашата држава. Д-р Георгиева е специјалист по пластична и реконструктивна хирургија, асистент на медицинскиот факултет, докторанд со истражување во областа на периферните нерви. Оваа награда е само потврда дека емпатијата, посветеноста, истрајноста и креативноста - особини што ги поседува нашата колешка се клучот до успесите. И посакуваме уште многу успеси и награди во иднина, а нејзиниот пат да го следат нашите помлади колеги.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)