Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија заедно со Европската медицинска студентска асоцијација ,,EMSA - Macedonia ReBorn,, и оваа година ја започна кампањата ,, Петардите ги уништуваат празниците,, со која се опфатени средните училишта од нашата земја. Интервју Доц. Д-р Софија Пејкова (Видео) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Кампања ,, Петардите ги уништуваат празниците,, Доц. Д-р Софија Пејкова

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)