Универзитетска клиника за пластична и реконструктивна хирургија доби донација од 32 високо квалитетни медицински кревети од компанијата ,,Супертрејд,, носител на лиценцата ,, Gulf Oil International,, на чело со г-дин Владимир Стајиќ. Со оваа донација се подобруваат условите за болнички престој на нашата клиниката, а со тоа се обезбедува повисоко ниво на здравствена услуга.
Голема благодарност до компанијата ,,Супертрејд,, - ,, Gulf Oil International,, за нивната посветеност и несебична поддршка во подобрување на здравствената заштита
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)