Универзитетска клиника за пластична и реконструктивна хирургија доби донација Aпарат за ултразвучна липосукција, аспиратор и преносно ЕКГ со принтер од Д-р Маја Петаноска. Со оваа донација се овозможуваат услови за воведување на нова метода од областа на липосукција. Благодарност до Д-р Маја Петаноска за несебичната поддршка и посветеноста на нашата клиника во однос на следењето на трендовите во третманот од полето на пластичната хиругија. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)