Нашата колешка д-р Јилдис Етеми , специјалист анестезилолог денес гостуваше на СИТЕЛ телевизија. Д- р Јилдиз Етеми детално даде осврт за индикациите за Хипербарна оксигено терапија, протоколите за третман, ефектите од ХБОТ како и контраиндикациите . Се гордееме што вакви професионалци како д-р Јилдис Етеми се дел од нашиот тим кои посветено, професионално и одговорно се стремат да ги овозможат најсовремените третмани
за пациентите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)