На ден 07-07-2023 година, Директорката на Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствени установи, д-р Мерхал Исмаили, во присуство на министерот за здравство д-р Фатмир Меџити, заменик министерката за здравство, д-р Маја Манолева, во просториите на ЈЗУ Универзитетска клинка за пластична и реконструктивна хирургија-Скопје се додели сертификатот за акредитација на директорката Доц. Д-р Софија Пејкова и Д-р Алајдин Хавзиу . ЈЗУ УК за пластична и реконструктивна хирургија е прва установа од хируршката дејност, која за прв пат се стекна со сертификат за акредитација со важност од три години. (ЛИНК)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)