Чест ни е да го споделиме огромниот успех на нашите медицински сестри на Конгресот на ЗДРУЖЕНИЕТО НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, ТЕХНИЧАРИ, АКУШЕРКИ И СТОМАТОЛОШКИ СЕСТРИ „ЗА НАС“ Медицинските сестри од Универзитетската клиника за пластична хирургија преку нивните презентации ја покажа својата стручност и изворедност во работата. Нивните извонредни перформанси служат како доказ за нашата посветеност кон извонредноста и благосостојбата на нашите пациенти. Навистина сме почестени и благодарни што имаме ваков тим на медицински сестри.Тие продолжуваат да не инспирираат сите нас со нивната посветеност и професионализам, како одраз на високите стандарди што секојдневно ги практикуваат.

Честитки за нивните успеси и во иднина заедно да се радуваме на уште поголеми достигнувања.  

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)