Изминатите две недели, Универзитетската Клиника за Пластична и реконструктивна хирургија во соработка со Министерството за внатрешни работи ја спроведуваше кампањата “Петарди не – безбедност пред сè“. Д-р Катерина Јовановска, специјализант на нашата клиника, напоменува дека едукацијата и превенцијата се клучни фактори за прославата на новогодишната ноќ да не се претвори во кошмар поради злоупотреба на петарди и други пиротехнички средства. Споделете радост со најблиските, а не петарда. Целото интервју може да го погледнете на следниот линк: https://youtube.com/watch?v=jo2HG7tu6Pw&feature=youtu.be  

 

Tags: Петарди не – безбедност пред сè

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)