Во Неделата на сестринството нашите медицински сестри Ивана Драгевска Ѓорѓиева и Анита Петрушевска гостуваа во емисијата Добриот доктор на ТВ Сител и говореа за важноста на медицинските сестри во здравствениот систем, истакнувајќи ја потребата од подршка и инвестирање во оваа професија,за да имаме успешни здравствени институции, а со тоа и поквалитетен здравствен систем. Честит 12 мај, Меѓународниот ден на медицинските сестри! (видео) 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)