Учество на XI национална конференција за рак на дојка, огранизирано од здружението БОРКА

На XI национална конференција за рак на дојка, огранизирано од здружението БОРКА ги презентиравме можностите за РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДОЈКА ПО МАСТЕКТОМИЈА преку приказ на случаи со различни техники на реконструкција на дојка направени од нашиот тим на хирурзи. Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија е секогаш отворена за консултација со пациентите и за избор на најсоодветниот треман за нив.

 

borka 1borka 2

Nice Social Bookmark

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00