Пофалницата за најхумана сестра од Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија во вистински раце

Пофалницата за најхумана сестра од Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија во вистински раце. Нашата почитувана Анита Петрушевска дипломирана медицинска сестра - инструментарка е голем професионалец и претставува пример како со работа, посветеност и дисциплина може да се воспостави еден систем на вредности кој функционира беспрекорно.
Честитки од се’ срце!!!

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)