Во склоп на кампањата за подигање на јавната свест за превенирање, рано детектирање и третман на ракот на кожата и меланомот

Во склоп на кампањата за подигање на јавната свест за превенирање, рано детектирање и третман на ракот на кожата и меланомот денес во Струмица за граѓаните од овој град, лекари од Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија одржаа предавања.Им благодариме на сите присутни и на колегите од хируршкото одделение при Општата болница во Струмица и д-р Biljana Ahtarova дерматолог од Струмица за подршката и соработката.

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)