COVID-19 предупредување

Во склоп на кампањата за подигање на јавната свест за превенирање, рано детектирање и третман на ракот на кожата и меланомот денес во Гевгелија

Во склоп на кампањата за подигање на јавната свест за превенирање, рано детектирање и третман на ракот на кожата и меланомот денес во Гевгелија, д-р Јасмина Ѓоргиевска - Павловска и д-р Благоја Србов од Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија одржаа предавања.
Им благодариме на сите присутни и на директорот Општата болница во Гевгелија и д-р Митко Кржев за подршката и соработката.

 

Амбуланта

КОНТАКТ: Тел. 02/3147 229

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00