Д-р Бисера Николовска гостин во утринската програма на Сител телевизија

Д-р Бисера Николовска од Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија гостин во утринската програма на Сител телевизија. Таа ја објасни важноста на превенцијата, раното откривање и хируршкиот третман на меланомот на кожата.

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)