НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ УПОТРЕБАТА НА ПИРОТЕХНИЧНИ СРЕДСТВА ДА ВИ ГИ СКРАТИ ПРАЗНИЦИТЕ!

Секоја година, многу возрасни и млади лица се хоспитализирани поради повреди при употреба на пиротехнички средства. Повредите се случуваат во секунди, а последиците од нив може да бидат трајни и катастрофални.

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)