Голем предизвик КОВИД-19

Оваа пандемија само потврди дека пред се, ние сме лекари и со целиот персонал водени од професионалноста и хуманоста можеме да се радуваме на вакви резултати. Не смееме да ја занемариме несебичната помош од д-р Милена Стевановиќ и д-р Илир Демири со нивниот тим лекари од Клиника за Инфективни болести, како и поддршката од колегите анестезиолози од КАРИЛ, особено на д-р Ида Теменугова, д-р Вања Трајковска, д-р Александар Димитровски и сите останати.

 

 

Nice Social Bookmark

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00