Меланом

Токму месец Мај е месецот во кој низ целиот свет се организираат активности поврзани со превенција и рана дијагностика на меланомот т.е ракот на кожа. Секој човек може да биде засегнат од ова заболување, но добрата вест е дека доколку се открие навреме истиот е комплетно излечлив. Со цел поддршка и подигање на свеста токму за раното детекирање на меланом, погледнете го гостувањето на проф. д-р Боро Џонов од Универзитетската Клиника за Пластична и реконструктивна хирургија - Скопје. 

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)