Интрвју на Науч.сор. д-р Игор Пеев

На тема „Естестка хиругија“, погледнете го интрвјуто на Науч.сор. д-р Игор Пеев од Универзитетската Клиника за Пластична и Реконструктивна(Видео)

 

  

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)