Крводарителска акција од страна на главните медицински техничари

Здравствените работници постојано се грижат за здравјето на нашите граѓани, неуморно посветени и одговорни. Денеска се организираше крводарителска акција од страна на главните медицински техничари на јавните здравствени установи во рамките на клинички центар и со нивниот медицинскиот персонал. Свесни и совесни за значењето на капката крв денеска покажаа хуманост, солидарност и алтруизам. Даруваа крв за да спасат животи. Овој нивен чин зрачи насекаде и е пример за да им се приклучат сите кои ја имаат таа можност. Дарувањето е привилегија на здравиот, а живот за болниот.

 

 

  

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)