Ден на независноста на нашата држава

До сега со својата професионалност докажаа дека не постојат ненадминливи пречки. Вие сте наша гордост. Вашата ведрина , младост и ентузијазам се инспирација за сите нас. 

 

 

  

 

 

 

Nice Social Bookmark

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00