Персонал 

 

 Медицински директор - Доц. Д-р  Софија Пејкова 

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Организациски директор - Д-р Аљајдин Хавзиу 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Проф. Д-р Смиља Туџарова Ѓоргова

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

раководител на оддел естетска хирургија и хипербарна комора

 

 Проф. Д-р Елизабета Мирчевска - Жоговска

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

раководител на оддел специјалистичко консултативна дејност со дневна болница

 

 Проф. Д-р Боро Џонов

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

раководител на оддел за хирургија на рака

 

 Виш Науч. сор. Д-р Игор Пеев 

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

раководител на оддел операциона сала

 

 Науч. сор. Д-р Маргарита Пенева 

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Науч. сор. Д-р Бисера Николовска

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

раководител на оддел за микрохирургија и реконструктивна хирургија

 

 

 Ас. Д-р Артан Дика

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Прим. Д-р Јасмина Ѓоргиевска

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Прим. Д-р Виктор Тренчев

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Ас. Д-р Андријана Ѓорѓеска

специјалист по општа хирургија

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Д-р Идриз Орана

специјалист по општа хирургијa

супспецијалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Ас. Д-р Томислав Јованоски

специјалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Ас. Д-р Гордана Георгиева

специјалист по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Ас. Д-р Благоја Србов

специјализант по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Д-р Катерина Јовановска

специјализант по пластична и реконструктивна хирургијa

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 Д-р Јилдиз Етеми

специјалист по анестезиологија со реанимација и интензивно лекување

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Ас. Д-р Стефанија Азманова

специјализант по пластична и реконструктивна хирургија

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Д-р Ермира Б. Хамзаи

специјализант по пластична и реконструктивна хирургија

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Д-р Ѓорѓи Ставриќ

доктор на медицина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

   
 

Технички секретар на Директор

Катерина Атанасовска 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   
 

Главна медицинска сестра

дипл. мед.сестра  Ивана Драгевска Ѓорѓиева

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   
 

Одговорна медицинска сестра операциона сала

дипл.мед.сестра  Анита Петрушевска

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   

 

Одговорна медицинска сестра амбуланта

дипл. мед.сестра  Даниела Трајановска

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Координатор за административно работење и Мој Термин 

Ристо Данов

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)