Нашите хирурзи нудат широк спектар на пластични, реконструктивни и естетски  хируршки процедури:

 • - Реконструктивна хирургија
 • - Онколошка хирургија
 • - Хирургија на мекоткивни тумори
 • - Васкуларни малформации
 • - Микроваскуларна хирургија
 • - Реконструктивна хирургија кај конгенитални аномалии
 • - Реконструктивна хирургија на дојка
 • - Хирургија кај повреди на шака
 • - Елективна хирургија на шака
 • - Третман на изгореници
 • - Третман на рани
 • - Естетска хирургија
 • - Амбулнатна хиругија

Nice Social Bookmark

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)