СТАЦИОНАР  

     На Универзитетската клиника за пластична и реконстуктивна хирургија стационарниот дел има 9 болнички соби и 33 кревети.

Клиниката има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на РМ и врши услуги на осигурениците кои се наплатуваат со партиципација согласно зо законтот за ЗЗ на РМ.

За пациентите кои немаат осигурување услугите се наплатуваат во целост а се пресметуваат според типот на интервенција.

Клиниката врши дополнителна дејност за естетски операции (не подлежат на товар на ФЗОМ) кои се наплатуваат според ценовник за дополнителна дејност одобрен од Министерство за здравство.

                                                                                            За повеќе информации закажете консултација кај нашите доктори.

                                                                                           Контакт тел : 02 3147 042

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)