Klinika Universitare e

Kirurgjisë Plastike dhe Rekonstruktive

Fakulteti i mjekësisë Shkup

Bulevardi Nënë Tereza nr. 19

1000 Shkup

Telefoni: 02 3147 042 Faksi: 02 3147 042

e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

KONTAKT

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Nice Social Bookmark

AMBULANTA

 

ORARI I PUNËS: 9:00 – 15:00

(pas orës 14, kontrollin mjekësor të pacientëve që përbëjnë raste urgjente e kryen mjeku kujdestar në Qendrën urgjente, në Klinikën për TOARMI)

REPARTI

KONTAKT: Tel.: 02/3147 042

ORARI I PUNËS: 24 orë

 

DHOMA HIPERBARIKE

KONTAKT: Tel.: 070 215 423

ORARI I PUNËS: 09:00 - 16:00