KONTAKT

Sekretaresha e Drejtoreshës së Klinikës të kirurgjisë plastike dhe rekonstruktive  

Telefoni: 02 3211 - 427 Faksi: 02 3211 - 427

                                                               e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kontakte telefonike shtesë:

Pjesa ambulatore-poliklinike: 02/3147-229

Reparti: 02 3147 -239 

Dhoma hiperbarike: 070 215 423

Adresa

Klinika Universitare e

Kirurgjisë Plastike dhe Rekonstruktive

Fakulteti i mjekësisë Shkup

Bulevardi Nënë Tereza nr. 17

1000 Shkup