Prof. Dr. Oskar Aszmann ishte mysafir në klinikën tonë!

  Çdo vit, Klinika Universitare për Kirurgji Plastike dhe Rekonstruktive - Shkup ka nderin ta ketë mysafir profesorin universitar Oskar Aszmann, (Department of Plastic and Reconstructive Surgery Medical University of Vienna). Bashkë me profesorin e kaluam një ditë të mbushur me shumë aktivitete të ndryshme, si: leksione, operacione, diskutime, dhe i jemi mirënjohës për mundësinë e jashtëzakonshme që na e dha për të mësuar nga përvojat e tij. Mendja e tij krijuese dhe inovative na la të gjithëve një mesazh të rëndësishëm që çdoherë duhet të përpiqemi për kualitete më të shumta dhe më të mira të cilat duhet t'i posedojë çdo kirurg.

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark