Sot patëm rastin të ndiqnim intervistën e të nderuarit tonë dr.Tomislav Jovanoski me temë: “Fishekzjarret i shkatërrojnë festat” në kuadër të fushatës së Klinkës Universitare për Kirurgji Plastike dhe Rekonstruktive në bashkëpunim me "EMSA – Macedonia ReBorn" që po realizohet me sukses ditëve e fundit. Kushtojini vetëm 10 minuta nga koha juaj për të marrë informacione që nuk i dinit më parë për pasojat e përdorimit të mjeteve piroteknike. (Video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark