Klinika Universitare për Kirurgji Plastike dhe Rekonstruktive, së bashku me Shoqatën Evropiane të Studentëve të Mjekësisë “EMSA - Macedonia ReBorn” edhe këtë vit kanë filluar me fushatën “Fishekzjarret i shkatërrojnë festat” në të cilën janë të përfshirë shkollat e mesme të vendit tonë. Intervistë me doc.dr Sofija Pejkova (Video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark