Денес, имавме можност да го следиме интервјуто со нашиот почитуван Ас. Д-р Томислав Јованоски на тема : " Петардите ги уништуваат празниците" во склоп на кампањата која нашата Универзитетска Клиника за Пластична и реконструктивна хирургија заедно со EMSA - Macedonia ReBorn успешно ја спроведува во последните неколку дена. Посветете само 10 минути од Вашето време, за да добиете информации кои претходно не сте ги знаеле за последиците кои настануваат поради користењето на пиротехнички средства. (Видео) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Кампања ,, Петардите ги уништуваат празниците,,

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)