Честит интернационален ден на сестрите!

Дипл.мед .сестра Јадранка Митиевска од Униврзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија го доби признанието за НАЈХУМАНА медицинска сестра Вашата несебична грижа и посветеност за здравјето на пациентите се мотивација за сите нас! Нашите медицински сестри кои со нивната експертиза , емпатија и умешност им пружаат внимание, нега, и грижа на сите пациенти. Вие сте душата на сите здравствени установи. Ви благодариме за вашата несебична работа! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nice Social Bookmark

Хипербарна комора

Контакт: Тел. 070 215 423

Работно Време: 09:00 - 16:00

 

Стационар

Контакт: тел. 02/3147 042

Работно време: 24 часа

Амбуланта

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 09:00 - 15:00

(по 14 часот итните пациенти се прегледуваат од страна на дежурниот доктор во ургентниот центар на ТОАРИЛ)